Billetter

Klikk deg inn her for å sikre deg din billett!

Årets Asphaugen Game Fair 26.08-28.08 blir til en festival med opplevelser både på kveld og dag. Det hele starter i festivalteltet på Asphaugen fredagkveld. Da blir det Jegerpodden Live og konserter med Tobias Larsson og Magnus Hestegrei med band!

Lørdag på dagtid blir det messe med rekordmange utstillere, og her kan du se det aller meste av utstyr for jakt- og friluftsentusiaster! Det blir også ulike foredrag, aktiviteter og det blir skyteshow med Kenneth Aspestrand.

På lørdag kveld smeller det for fullt når Vassendgutane med support fra Døgnvill inntar scenen på Asphaugen! En kveld det forhåpentligvis vil snakkes om i mange år framover.

Søndag er det ny messedag med utstillere og foredrag. I tillegg kommer tre Svenske FMX og FSX utøver, to av dem tidligere X Games deltakere å gir oss et heftig show, det vil du ikke gå glipp av!

For de som ønsker kan man tilbringe hele helga på festivalcamp på Asphaugen, ta med vogn, bobil eller telt å få mest mulig ut av disse dagene!

Billetter

Følgende billetter vil bli tilgjengelige

  • Festivalpass – gir deg tilgang til alt, både kveld og dag.
  • Kveldspass fredag – gir tilgang til konserter og liveshow fredagskveld (18 års aldersgrense, under 18 år kan delta på Jegerpodden Live i følge med foresatte)
  • Dagspass lørdag – gir tilgang til messe lørdag (Gratis for barn under 16 år)
  • Todagerspass – gir tilgang til messe både lørdag og søndag (Gratis for barn under 16 år)
  • Kveldspass lørdag – gir tilgang til konserter lørdag (18 års aldersgrense)
  • Dagspass søndag – gir tilgang til messe søndag
  • Festivalcamp og familecamp – gir tilgang til camping fra fredag til søndag (ikke strøm, toaletter og vanntilgang på campingen)

Klikk deg inn her for å sikre deg din billett!