Om Asphaugen Game Fair

Burde vi ikke hatt ei skikkelig villmarksmesse i Trøndelag?

Med det spørsmålet som bakteppe startet vi i mai 2019 planene om det som egentlig bare skulle være en kveld med litt jaktprat på Asphaugen. Men i løpet av et par travle måneder så Asphaugen Game Fair dagens lys. Plutselig ble det ei fullblods jaktmesse med nærmere 3 000 besøkende! Litt tilfeldig vil noen kanskje si, men ikke mindre morsomt av den grunn. Målet i 2022 er at alt skal bli større og bedre! Nå blir det rett og slett en festival med opplevelser både på kveld og dag, det blir også festivalcamping! Vi har også inngått et partnerskap med selskapet «Liten by, store opplevelser» LBSO. Der finner man blant annet folkene bak store festivaler som Steinkjer Festivalen og Tones of Rock!

Asphaugen Game Fair drives av Jegerpodden AS. Et selskap som ble født av et lignende spørsmål, nemlig, «burde det ikke finnes en podkast om jakt?» tilbake i 2018. Svaret på det spørsmålet viste seg å være, jo det burde det. For å gjøre en lang historie kort, etter mange hundre timer med jaktprat fikk Jegerpodden sin første ansatt i januar 2020. Asphaugen Game Fair er en av de viktige bærebjelkene i den satsningen. MEN, og dette er viktig: målet med AGF er først og fremst og skape en møteplass for alle med et hjerte for villmark i Midt-Norge, en arena der alle jegere og friluftsfolk trives og kan finne ny læring og inspirasjon. Enten man er en rutinert med hundervis av feltdager bak seg, eller om man går sin første jakthøst i møte.

Å skape en slik arena, klarer vi selvsagt ikke alene. Derfor er vi helt avhengige av frivillige, gode venner, jegerstanden, idrettslag, hundeklubber, sponsorer osv for at vi sammen kan skape noe. Så om du, eller ditt lag eller forening har lyst til å hjelpe til med praktiske oppgaver, eller vil være med å skape aktiviteter, opplevelser eller hva det skulle være så vil vi gjerne høre fra deg! Du finner kontaktinformasjon her.

Håper vi høres på Asphaugen siste helga i august!